Fredag

Lunch serveras 11.00 – 15.00

Inklusive naanbröd, salladbuffé, måltidsdricka och kaffe


Dagens special

Lime Curry Chicken
Kycklingfilé tillagad med limeblad, kokosmjölk och indisk curry Medium 95:-


Vegetariskt

Palak Paneer
Bladspenat tillagad med hemgjord färskost, grädde i tomat och currysås. Medium 85:-


Dopiaza (VEGAN)
Blandade grönsaker, broccoli, lök, paprika, pumpa, aubergine, zucchini, i tomat och currysås. Medium 85:-


Havet

Lax Tikka Sizlar
Grillad laxfilé med fyllig sås. Serveras på ett hett järnfat. Medium 105:-


Kyckling

Chicken Tikka Masala
Grillad kyckling med grädde, yoghurt, mandel, honung och kokos. Mild 89:-

Chicken Tikka Sizlar
Tandoori grillad kycklingfilé, grillad i lerugn med fyllig sås och special sizlarsallad. Medium 105:-


Biff

Biff Karai
Biff tillagad med färsk vitlök, lök, ingefära, koriander, citron, grönsaker och malda kryddor. Serveras på hett järnfat. Medium 95:-


Lamm

Lamm Sambal Masala
Lamm med stekta tomater, färsk citron, koriander och grön chili. Tillagad i indisk special sambal- och masalsås Medium 95:-


Mix

Mix Thali
Vegetarisk Dopiaza, Chicken Tikka Masala, Lamm Sambal Masala

Medium 105:-


 

Vegetarisk rätter

74. VEGETABLE DOPIAZA (VEGAN) 115:-
Blandade grönsaker, broccoli, lök, paprika, pumpa, aubergine, zucchini, tomat, kryddor & currysås.


75. SAG ALOO (VEGAN) 105:-
Bladspenat tillagad med potatis lök och paprika i tomat- och currysås.


76. DAL SAG (VEGAN) 115:-
Kokta och stekta kikärtor, linser, tomat, vitlök och spenat. Tillagad i currysås.


77. DAL SAMBAL (VEGAN) 110:-
Kokta och stekta kikärtor, linser, tomater, citron, koriander, ingefära. Tillagad i indisk sambal masalasås.


78. BALTI 115:-
Blandade grönsaker, broccoli, paprika, pumpa, aubergine, grädde, baltisås.


78. PALAK PANEER 109:-
Bladspenat tillagad med hemgjord indisk färskost, grädde i tomat & curry.


79. ALO MOTOR PANEER 109:-
Hemgjord indisk färskost med stekt potatis, ärtor, färsk koriander, ingefära, tomat och indiska kyrddor.