Meny
Lunch
VEGGIE DISHES
29. PALAK PANEER 119:-
Tillagad med hemgjord indisk färskost, grädde i tomat och curry.
30. SPINACH DALL MASALA (VEGAN) 119:-
Spenat tillagat med linser, tomat, vitlök och currysås.
31. VEGGIE KOFTA BALTI 119:-
Grönsaksbullar i baltisås bestående av b.la. krossade
cashewnötter, paprika, lök, ingefära och färsk koriander.
32. VEGGIE KARAI (VEGAN) 119:-
Traditionell indisk rätt, grönsaker tillagad med vitlök, lök,
ingefära, koriander, citron och kryddor.
Serveras på hett karai-järn.
VEGETARISKA RÄTTER
74 KOCKENS SPECIAL: VEGAN 139:-
Sojabönor, spenat och gula linser i currysås.
75 SHAG ALOO: VEGAN 135:-
Bladspenat tillagad med potatis, lök och paprika i tomat- och currysås.
76 DAL SHAG: VEGAN 135:-
Kokta och stekta kikärtor, linser, tomat, vitlök och spenat. Tillagad i currysås.
77 DAL SAMBAL VEGAN 135:-
Kokta och stekta kikärtor, linser, tomater, citron,
koriander, ingefära i indisk sambal masalasås.
78 BALTI 135:-
Blandade grönsaker, broccoli, paprika, pumpa,
aubergine, grädde, baltisås.
79 PALAK PANEER 135:-
Bladspenat tillagad med hemgjord indisk färskost, grädde i tomat och curry.
80 VEGETABLE DOPIAZA VEGAN 135:-
Blandade grönsaker, broccoli, lök, paprika, pumpa, aubergine, zucchini, tomat, kryddor och currysås.
72 ALOO MOTOR PANEER 129:-
Hemgjord indisk färskost med stekt potatis, ärtor, färsk koriander, ingefära, tomat och indiska kryddor.
73 VEGETARISK SIZLAR 135:-
Hemgjord indisk färskost med stekta grönsaker,
vitlök, ingefära och indiska kryddor.
Serveras på hett järnfat.